Fotorelacja, fotografia wydarzeń
Pomysł na wieczór? Popłyńmy w rejs!
Rejs z Mariną Gliwice to nie tylko ciekawy pomysł na spędzenie piątkowego wieczoru, ale także niesamowita podróż kulinarna! Tym razem o zaspokojenie podniebień gości zadbała Restauracja Pod Wiązem – i gwarantuję, dania smakują o wiele lepiej niż wyglądają!
Szefowa kuchni na pokładzie statku Foxtrot serwowała krem z żółtych pomidorów z koperkowym pesto i grzankami, tikka masala z kurczakiem i ryżem jaśminowym oraz deser tiramisu z Baileysem i kisielem malinowym. Tak pyszne dania i okoliczności natury sprawiają, że zwykły piątek staje się na prawdę wyjątkowy!
Zobacz więcej –> KLIKNIJ TUTAJ 🍝🍷🍅
oraz TUTAJ 🛳🌊
Dla:
Restauracja Pod Wiązem
Gdzie?:
Marina Gliwice, kanał gliwicki
Date:
23 sierpnia 2020
Category:
Fotografia, Fotografia kulinarna, Fotografia wydarzeń, Fotoreportaż, Zdjęcia dla gastronomii










































